Tilbud

COMPACT 1 STAND BLACK

Varenummer: 256421

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.995,-

Nettopris Ekskl. moms: 1.797,- Inkl. moms: 2.246,-

Beskrivelse
Detaljer

‌COMPACT STAND er en elegant stander til havegangen, parkeringspladsen eller indkørslen. Den er udført i sortlakeret aluminium og fås i tre størrelser.

Den er tænkt til brug med udendørslampen COMPACT DOWN, og de to produkter kan sammen sikre en stringent ensartethed i udtrykket, når de kombineres til udendørs belysning.

COMPACT STAND består af en stander i lakeret aluminium og et mellemstykke. Mellemstykket giver en elegant fordybning i designet og adskiller lampens og standerens stramme æstetik. Sat sammen med lampen COMPACT DOWN får man to bestanddele, der kompletterer hinanden. COMPACT STAND fremstår på én gang som mejslet i granit og fjerlet.

Mellemstykket slutter tæt i en svagt markeret fordybning hele vejen rundt om lampeenheden, så adskillelsen af lampe og stander ikke skaber et naturligt tilholdssted for insekter.

Den fås i tre størrelser, hvor standeren i alle versioner er nøjagtig fire gange den kvadratiske lampes højde. Dermed er størrelsesforholdet mellem lampe og stander nøjagtig den samme, om du vælger den mindste, der måler 60 cm i højden, eller den største, der måler 100 cm i højden.

LED-lyskilden sikrer en blød og effektiv oplysning af området foran lampen i en radius på knap 180 grader.

Specifikationer
Specifikationer
Mærke Light-Point
Designer Ronni Gol
Farve Sort
Produktmål (HxBxD) 60x15x9
Demovare Nej