Thermex Gemini IV til centralventilation, 600 mm, hvid

På eksternt lager, levering 2-4 hverdage
Varenummer
5703347532405
  • Motortype: Centraventillation
  • Farve: Hvid
  • Leverandør Varenummer: 530.41.5044.2
  • Produktbredde: 60
3.795,00 kr.

Thermex Central Gemini IV er den seneste nye model i vores populære Gemini serie. Emhætten er beregnet til centralventilation. Det vil sige at emhætten har et metalspjæld som man kan åbne og lukke via emhættens betjening, og altså ikke en motor som på en traditionel emhætte. Når spjældet åbner så øges udsugningen fra emhætten via bygningens ventilationssystem. Gemini IV er udformet som en udtræksemhætte, der har den fordel at man dækker et større areal end f.eks. en indbygget model. Det betyder samtidigt at emhættens emopfangningsgrad forbedres. Og når man ikke laver mad kan man skubbe udtrækket ind og det er kun emhættens frontliste som er synlig under skabet. Det nye spjæld i emhætten er forskellen fra tidligere versioner. Her er der lagt stor vægt på at spjældets åbning er blevet så stor som muligt for at sikre det lavest mulige trykfald. Det betyder at der kan sættes mindre krav til ventilationssystemet i forhold til tidligere. Jo større åbningen er, jo mindre tryk over spjældet kræves det af ventilationssystemet. Derudover er det også muligt at lukke spjældet helt. Gemini IV spjældet drives i dag af en elektrisk motor, så i forhold til tidligere versioner, så åbner emhættens spjæld meget hurtigere. Der er indbygget switch (trigger/potential frit kontaktsæt) i Gemini IV. Det er en funktion som gør at emhætten kan give besked til ventilationsanlægget om at emhætten er i drift. Emhættens filtre fjernes let ved rengøring af emhætten. Filterne kan vaskes i opvaskemaskine.

Betjening

Emhættens betjening er meget enkel. Når man trækker udtrækket ud, finder man i venstre side en tænd/sluk knap til emhættens belysning. Og i højre side finder man ligeledes en tænd/sluk knap til emhættens spjæld. Derudover er der indbygget en funktion i udtrækket, som gør at når udtrækket skubbes ind efter endt madlavning, så slukker lys og spjældet lukker. Og ligeledes omvendt, når udtrækket trækkes ud vil lyset tænde og spjældet åbne. Selvfølgelig alt efter hvordan de to vippeknapper til lys og spjæld er indstillet til.

Installation

Installationen er enkel, da emhætten leveres med vinkler som skrues i overskabets sider, hvorefter emhætten skrues fast til vinklerne. Derudover har vi gjort det endnu lettere for installatøren at indregulere emhætten til bygningens ventilationssystem da alle indstillinger af emhætten nyudviklet spjæld kan foretages efter montering ved at fjerne emhættens filtre. Indreguleringsdiagrammer og dimensionsdiagrammer findes i emhættens installationsvejledning.

Specifikationer
Leverandør Varenummer 530.41.5044.2
Aftræksmuligheder Center
Emfang Type Udtræk
Motortype Centraventillation
Mærke Thermex
Farve Hvid
Produkthøjde 22,40. cm
Produktbredde 60,00. cm
Produktdybde 48,00. cm
Produktmål (HxBxD) 22,4x60x48
© 2019 Hvidevare Grossisten. Alle rettigheder forbeholdes.